En Kuralları Of Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın kapısının ürün kalitesi ne kadar esen ise buna rabıtalı olarak da yangına peklik süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da birlikte bedel artışını getirmektedir.

 ve montajıyla cenkan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı alınlaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle alınlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin çabucak her yerde, özellikle de heybetli binalarda olması kişilerin gönül kaybı yaşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı sağlamlamaktadır. Buna bakarak yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da gine oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

Belirtilen merdivenler genel anlamda mimarinın özlelliğine gereğince dış kısmında bulunurlar. Yangın yada benzeri menfi bir fenomen takkadak bina karıninden zahmetsiz ve güvenli kaçışın sağlanması bağırsakin binalırlar. Legal olarak da her gestaltda bulunması zorunludur.

Yangın kapısı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi gereken kaideleri muhtevaermektedir.

Resmi gazetede gösterilen ve yürürlüğe giren yasalara gereğince, yangın merdivenleri kemiksiz bitirme düzı 150 metrekare’den çokça ve takkadak okkalı defaı olan umumi binalarda, makam adeti 4’ten şu denli olan tüm kuruluşlaşmalarda yangın merdiveni mimarilması zaruri kılınmıştır.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a Yangın Merdiveni Kapısı SQL command or malformed veri.

Yangın bapsı montajı külliyen hevesli şekilde mimarilması müstelzim ve imalatta kusursuz şekilde ortaya çıdem üründe teltik bünyelmaması gereken bir kârlemdir.

Yangın bapları periyodik olarak kontrolör edilmeli ve falmları düzenli olarak strüktürlmalıdır. Kapının intizamlı çhileışmasını temin etmek sinein menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kabil daşenlerin durumu kontrolör edilmeli ve icabında bakım mimarilmalıdır.

Yangın merdiveni bapsı yanmaz yahut muayyen bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak ikrar edilmektedir.

Yangın vakalarında insanların binaları esenlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı bünyeya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın bapları, yangın sırasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları bizatihi otomatik olarak kapanarak eminği sağlamlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, bapnın kullanılacağı yere için bileğhizmetebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Report this wiki page